REIISHI IMMUNE SUPPORT 90 kaps.

Reishi gljiva (lat. Ganoderma lucidum) u obliku visoko pročišćenog ekstrakta beta 1,3/1,6-D glukana, koji nudi bogat izvor polisaharida snažan je imunostimulator, također je uključen u formulu. Ima i sposobnost regulacije imunološkog sustava odnosno regulacije imunološkog odgovora.

U ovu formulu uključen je i Astragalus (lat. Astragalus membranaceus) ekstrakt koji sadrži mnoštvo aktivnih sastojaka među njima i flavonoide, koji doprinose odžavanju imunološke ravnoteže. Koristi se za podršku osobama s čestim infekcijama. Pozitivan utjecaj na imunološki sustav ima i na osobe s alergijom.

Također ima pozitivan učinak kod oštećenja jetre, koja mogu biti uzrokovana, primjerice, alkoholom. Ne manje bitno je to da bi astragalus mogao ublažiti nuspojave uzrokovane kemoterapijom ili radioterapijom.

Sastav:
Reishi (lat. Ganoderma lucidum) ekstrakt, Andrographis (lat. Andrographis paniculata) ekstrakt, Astragalus (lat. Astragalus membraneceus) ekstrakt, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza)

Preporuke:
Odrasli, 1 kapsula dnevno uz obrok.
Dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja:
Držati izvan dohvata djece.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Natural Elements dodaci prehrani hrvatski su proizvod koji donosi inovaciju na polju suplemenata u vidu visokokvalitetnih sirovina 100%-tne čistoće te biološki aktivnih oblika tvari poboljšanih svojstava.

Zbog pažljivo biranih supstanci, isključivo od certificiranih dobavljača, koji ne sadrže gluten, laktozu, fruktozu i aditive jamčimo vrhunsku kvalitetu i najvišu razinu sigurnosti Natural Elements proizvoda.

Izvanredna bioraspoloživost zagarantirana je upotrebnom samo onih sirovina koje naš organizam može optimalno iskoristiti, na način da upotrebljava minerale i ostale elemente u tragovima kao i metabolizmu aktivne vitamine.

Proizvodnja se vrši isključivo na principu kapsuliranja kako bi se izbjegla primjena dodatnih nepotrebnih tvari korištenih u proizvodnji tableta.

HPMC (hidroksipropil metil celuloza) kapsule su stabilne kapsule kontrolirane kvalitete izrađene od biljnih vlakana te ih ljudski organizam obrađuje bez štetnih nuspojava.

Natural Elements dodaci prehrani pogodni su za vegetarijance, vegane, dijabetičare…

Samo čiste i visokovrijedne supstance

sirovine najviše kvalitete i čistoće, certificiranih dobavljača
standardizirane sirovine koje garantiraju sadržaj aktivnih sastojaka
biloški aktivni oblici

Bioraspoloživost

isključivo sirovine koje organizam može optimalno iskoristiti
najveća bioraspoloživost u terapijski učinkovitim dozama
minerali, elementi u tragovima i vitamini identični aktivnim oblicima u metabolizmu

Sigurna podnošljivost

bez umjetnih bojila i konzervansa
bez alergena: laktoze, fruktoze i glutena
bez magnezijeva stearata i ostalih štetnih sastojaka

Provjerena kvaliteta

sve sirovine i gotovi proizvodi provjereni na sadržaj aktivnog sastojka
sve sirovine i gotovi proizvodi analizirani mikrobiološki, na teške metale, pesticide i alergene
provjera kvalitete gotovog proizvoda provodi se u neovisnom laboratoriju, nakon svake serije, a analiza i uzorak se arhiviraju

Kontrolirani uvjeti proizvodnje

kontrolirano održavanje temperature i vlage prilikom proizvodnje omogućava savršene rezultate
proizvedeno u skladu sa najstrožim svjetskim higijenskim HACCP standardima izrađeno od strane visokoobrazovanog i certificiranog osoblja

Stavlja na tržište: Natural Elements, Bilogorska 23, Rijeka

SKU: 00455 Kategorija: