BIO BRAN (MGN-3) 50 tbl.

O proizvodu:
prirodni dodatak prehrani
sadrži arabinoksilin
podrška imunitetu
pomaže detoksikaciji tijela
OTC

BioBran MGN-3 u tabletama jedan je od najmoćnijih prirodnih dodataka prehrani i čija se djelotvornost potvrđuje već dugi niz godina. Brojna pozitivna svjedočanstva kupaca potvrđuju fascinantnu snagu prirodne terapije arabinoksilanom. BioBran je dodatak prehrani koji se proizvodi jedinstvenim patentiranim postupkom derivacije rižinih mekinja uz pomoć enzima shitake gljiva. Glavna djelatna tvar, arabinoksilan, uz pomoć ostalih prirodnih sastojaka, sinergijski djeluju kao potentno sredstvo za podršku dobrom stanju organizma. BioBran se kontinuirano znanstveno i klinički ispituje, a rezultati se redovno objavljuju u stručnim časopisima.

Uputa za uporabu

1. Kao dodatak prehrani: preporučuje se popiti 4 tablete dnevno poslije obroka.

2. Ako je potrebno pojačano djelovanje: popiti 4tablete 3 puta dnevno poslije obroka (ukupno 12 tableta dnevno) tijekom dva mjeseca. Nakon dva mjeseca smanjiti dozu na 4 tabletednevno.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjenauravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

SKU: 00244 Kategorija:
( 0 reviews )