AYU CHAI SHATAVARI 150G

Shatavari se u Ayurvedi smatra najvažnijom biljkom za žene, u doslovnom prijevodu s Sanskrita znači “Žena sa 100 muževa”. Kao što mu i samo ime govori Shatavari je najbolji tonik za ženski reproduktivni sistem.

U Ayurvedskim knjigama stoji da Shatavari balansira hormone tijekom svih faza ciklusa žene, doprinosi ublažavanju PMSa, isto tako odlično ublažava i simptome perimenopauze i menopauze. Ova je biljka ženski reproduktivni tonik, Ayurveda potvrđuje izuzetno blagotvorno djelovanje Shatavaria na maternicu, jajnike te reproduktivni sustav u cijelosti. Smatra se da ublažava urogenitalne upale i probleme, te potiče plodnost i libido. Djeluje kao afrodizijak.

* Navodi iz ovog teksta prevedeni su s engleskog, izvorno su objavljeni u knjizi “Ayurvedska Medicina – Principi tradicionalne prakse”, autora Sebastiana Pole-a. Knjiga “Ayurvedska Medicina – Principi tradicionalne prakse” enciklopedija je ayurvedske medicine, najcjenjeniji ayurvedski priručnik u svijetu, sa preko 150 monografija ayurvedskih biljaka i formula.

Pročitajte iskustva naših klijentica koje su koristile Shatavari Premium ovdje.

Način primjene:

Prah: Piti dva puta dnevno, ujutro sat vremena nakon doručka i uvečer prije spavanja, po 1/2-1 žličice Shatavari biljnog praha rastopiti u 2 dcl toplog mlijeka (ili vode). Shatavari je tonik, i stoga ima snažnije djelovanje ako se pije s mlijekom nego s vodom. Idealno je čisto kravlje mlijeko od životinja koje slobodno pasu na ispaši. Ukoliko ne konzumirate kravlje mlijeko, pogodno je i mlijeko biljnog podrijetla, ili voda.

Kapsule: Dvije kapsule ujutro sat vremena nakon doručka i dvije kapsule uvečer prije spavanja popiti s 2 dcl toplog mlijeka (ili vode). Kapsule su 100% biljnog podrijetla. Jedna kapsula u prosjeku sadrži 800-900mg praha.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Uobičajena dnevna doza je 4 kapsule, preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Za individualan način primjene konzultirati ayurvedskog terapeuta. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Sastav: Grozdasta šparoga (lat. Asparagus racemosus).

Način čuvanja: Na hladnom i suhom mijestu, držati podalje od izravne sunčeve svijetlosti.

Najbolje upotrijebiti do: Unutar 6 mjeseci od otvaranja pakiranja.

Ukoliko ste osjetljivi na okuse naručite biljku u kapsulama
Otvorene proizvode ne zamjenjujemo
Ovaj pripravak je 100% veganski i ne sadrži niti jedan sastojak životinjskog podrijetla
Organsko podrijetlo
Sastav kapsula: biljna celulozna vlakna

SKU: 01075 Kategorija:
( 0 reviews )