Green Health

Vježbanje na otvorenom ima brojne dobrobiti za vaše zdravlje. Visibabe nisu jedini vjesnici proljeća. S prirodom se budi i želja s tjelesnom aktivnošću. Toplo vrijeme i čisto nebo, potaknut će i one najtvrdokornije na tjelovježbu. Upravo su prehrana bogata svim potrebnim nutrijentima i tjelesna aktivnost glavni predvodnici očuvanja zdravlja. Zato vam donosimo 3 saveznika koji će povećati izdržljivost i energiju!

Almagea  L-Carnitine Active+  za povećanje energije

Redovita tjelesna aktivnost i uravnotežena prehrana ključ su očuvanja zdravlja i forme. Almagea L-Carnitine Active +kapsule namijenjene su aktivnim i rekreativnim sportašima kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Aktivna komponenta L-karnitina koristi se za povećanje energije, smanjenje vremena potrebnog za oporavak od sportske aktivnosti i brže postizanje forme za aktivne i reaktivne sportaše. Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i održavanju normalne razine glukoze u krvi.

Fizičkom aktivnošću, uravnoteženom prehranom i unošenjem vitamina svjesno pridonosite zdravlju vašeg tijela.

Almagea Man Formula+ za zdravlje i vitalnost muškaraca

Almagea Man Formula+ sadrži nutrijente koji pomažu u smanjenju razine oksidacijskog stresa u organizmu i produljuju tjelesnu aktivnost. Zvijezde ove formulacije su aminokiseline, antioksidansi i minerali. Od selena koji doprinosi poboljšanju imunološkog sustava i vitamina E za oksidaciju stresa do učinaka folne kiseline u smanjenju iscrpljenosti i cinka za normalnu razinu testosterona u krvi.

Unošenjem vitamina ubrzavate proces oporavka i izdržljivost tijekom tjelovježbe.

BIO konopljin proteinski prah – 100% prirodni protein

Ako se bavite sportom, najvjerojatnije ste već čuli za učinak i važnost unošenja proteina u prehranu. Proteini pomažu u oporavku mišića nakon treninga, izgradnji mišićne mase i gubitku težine – ovisno o cilju i prehrani koja ide uz njih. BIO konopljin proteinski prah dobiven je isključivo od organski uzgojenih i sirovih sjemenki konoplje. Sadrži potrebne antioksidanse, vitamine i minerale te je potpuno sirov čime su svi enzimi ostali očuvani.

Odaberite BIO konopljin proteinski prah – najbolje izbalansiran biljni protein.