Green Health

Proljetni umor većina osjeti nas barem jednom tijekom svoga života. Najčešće se pojavljuje za vrijeme ožujka i travnja, ali ne postoji pravilo. Iako se ne zna glavni uzrok  proljetnog umora, jedno je sigurno: promjene u ciklusu spavanja i nedostatak vitamina koji su važni za imunitet mogu stvoriti osjećaj iscrpljenosti i pospanosti. Ako osjetite malaksalost, umor, poremećaj spavanja ili česte promjene raspoloženja, najvjerojatnije ste ušli u klub proljetnog umora. Ali, kako se riješiti proljetnog umora?

Ova 3 pomagača mogu vam pomoći da zaboravite na proljetni umor i uživate u lijepim danima!

Nerval kompleks – Composor 28 – Prirodno rješenje vašeg umora

Napetost i umor česti su simptomi proljetnog umora. Upravo Nerval Kompleks – Composor 28 sadrži sastojke koji vam mogu pomoći u borbi s proljetnim umornom – poput pasiflore, korijena rodiole i tučka šafrana. Rodiola doprinosi boljoj kondiciji i izdržljivosti, a šafran i pasiflora smanjenju nervozu i potiču pozitivno raspoloženje i opuštanja.

Olakšajte si simptome proljetnog umora uz potpuno prirodni ekstrakt!

Slika: Nerval XXI.jpg

Soria Natural – Valerijana kapi

Valerijana ima gotovo kultni status u rješavanju nesanice i poticanja opuštanja. Svrstava se u grupu biljaka koje djeluju protuupalno, umirujuće i adaptogeno, točnije povećava spremnost organizma na promjene u okolišu. Soria Natural Valerijana kapi su iz potpuno ekološkog uzgoja i pomoći će vam u sprječavanju i rješavanju proljetnog umora.

Odmorko – Soria Natural sirup

Proljetni umor može se pojaviti i kod djece. Ako je vaše dijete razdražljivo, umorno i ima probleme sa snom, umirujuća formulacija Odmorko sirupa pomoći će ublažiti ove probleme. Odličnog je okusa i potpuno prirodan, bez dodatnih šećera. Sastav sirupa čine izbalansirane biljke koje se tradicionalno koriste kod djece, poput vitamina E, infuza cvijeta kamilice, hmelja, gorke naranče i lista citronovca.

Nježnim i umirujućim biljkama umirite san svog djeteta.