Green Health

Prirodna rješenja prvi su izbor mnogih od nas kada nas nešto muči. Dok je za neke prva asocijacija na proljeće sunčano vrijeme i plavo nebo, za neke od nas su to alergije i prehlada. Proljetno cvjetanje breze, vrbe, hrasta i ostalih biljaka čest je uzročnik pojavljivanja ili pogoršanja postojećih alergija. Simptomi mogu varirati od onih blagih, poput kihanja i suzenja očiju do težih oblika poput jakog kašlja i otežanog disanja. Za one osjetljive na promjenu godišnjeg doba prehlada je čest pratitelj alergija. U borbi protiv alergena i prehlade možete se poslužiti ovim prirodnim pripravcima!

  1. Be Hempy CBD ulje s propolisom – pomoćnik tijekom alergija

Propolis je poznat protuupalni agens jer izravno blokira nekoliko početnih stadija upalnog procesa i može ublažiti simptome alergijskih reakcija. CannaPropolis nastaje od smole konoplje i prešanjem organskog ulja konoplje. Be Hempy ulje 5% sadrži umjerenu količinu CBD-a potrebnu za ublažavanje upala.

  1.  Almagea Sunlove Skin+ za zdravlje kože iznutra

Osim klasičnih alergija, svakodnevna izloženost UVA i UVB zrakama može dovesti do alergijskih reakcija. Almagea Sunlove Skin+ dodatak je prehrani koji sadrži posebnu kombinaciju antioksidansa i dragocjenih ulja koji zajedno pripremaju kožu za odgovorno izlaganje suncu. Tajna pripravka je u snažnom antioksidacijskim djelovanju koje štiti stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala. Uz Almagea Sunlove Skin+  adaptirajte organizam na intenzivno UV zračenje i spriječite alergiju na sunce.

Postignite ravnotežu svog organizma prirodnim putem

  1. Soria Natural Minusgrip – prva obrana vašeg organizma

Osim alergijskih reakcija, proljetno vrijeme često donosi i prehladu. Promjena vremena, jednolična prehrana i loše navike mogu oslabiti imunitet. Tada se preporučuje uzimanje dodataka prehrani. Minusgrip sadrži suhi ekstrakt nar i koncentrat ploda crne bazge, vitamin C, cink i laktoferin. Preporučuje se kod prehlade, gripe i ponavljajućih virusnih infekcija.